luni, noiembrie 04, 2013

Copiii din România au un nou model de urmat-Simona Halep

Talent, ambiție, dăruire, sacrificiu și multă, multă, multă muncă.
Felicitări marii campioane Simona Halep pentru toate trofeele câștigate în acest an și bucuria pe care ne-a făcut-o.
A muncit enorm, a făcut sacrificii imense pentru a progresa, a suferit și a strâns din dinți la accidentări, dar a dovedit că poate reveni și urca oricând, pe scara marilor campionilor.
Este și trebuie să fie un model și exemplu de urmat pentru mulți români, în special sportivi, dar mai ales copiii pentru care trebuie să devină un idol.
Ea trebuie să fie un idol pentru copii, nu pseudo fotbaliști bețivi, agramați, care nu-și merită nici măcar un sfert din salariile încasate.
Simona Halep trebuie să fie model de urmat pentru tineri și copii, nu maneliștii drogați.
Din păcate, nici o televiziune din România nu a transmis finala de la Sofia, considerând probabil, că este un meci neimportant, insignifiant, preferând să dea tot felul de știri și discuții despre “marii” fotbaliști în activitate și bălăcărelile “importanților” patroni, investitori, conducători din fotbal. Și despre alții și altele care nu merită.
Dacă posturile comerciale nu aveau obligația să transmită partida Simonei Halep, TVR-ul care toacă neîncetat banii contribuabililor ar fi trebuit, din respect pentru milioanele de români care îi bagă bani în buzunar, să televizeze măcar finala, dacă nu toate meciurile turneului de la Sofia.
Rușine, nesimțire, prostie TVR! Tocați banii degeaba! Nu știu cum de în cazul acestui mamut nu se autosesizează DNA-ul?!
Marea campioană a rămas cu regretul că meciurile sale nu au putut fi urmărite de milioanele de români din țară și a dat dovadă de mare caracter față de mâna de fani veniți din țară să o susțină la Sofia.
Încă de pe acum, dar sunt sigur că și pe viitor există și se vor înmulții profitorii, oportuniștii, politrucii, politicienii și mulți alți indivizi, demnitari sau nu, care profită și o să dorească să câștige de pe urma muncii și victoriilor Simonei Halep, chiar dacă nu au contribuit cu nimic la acestea.
O sfătuiesc pe Simona Halep să nu-i lase pe acești oameni fără caracter să profite de munca și rezultatele ei, pentru a-și face reclamă și imagine pe spatele ei. Trebuie să-i ignore în special pe politicieni, dar și pe toți cei care au ignorant-o pe ea.
Trebuie să se uite în urmă, să vadă că toți marii campioni au devenit ținta și victimele oportuniștilor care au profitat de succesul lor. Să vadă, cel mai recent, ce li s-a întâmplat marilor campioni la box, Leonard Doroftei și Lucian Bute.
Performerii sportivi români, din oricare sport provin, care au reprezentat România în lume și au ridicat drapelul național pe cel mai înalt catarg, sunt apreciați cu adevărat de milioanele de suporteri anonimi, care-i respect cu adevărat și nu încearcă să profite de succesele lor.
Doar la o simplă privire pe net, putem observa că mii, zeci, sute de oameni de toate naționalitățile, trăitori în această țară sau în altele, postează și își exprimă admirația și respectul pentru marii campioni.
Vă prezint doar câteva astfel de comentarii la adresa succesului Simonei Halep, fără a menționa numele autorilor pentru că nu cred că este important, ci mesajele acestora:
“RESPECT într-adevăr pentru Simona Halep.”
“Am urmarit și semifinala și finala de la Sofia pe un site rusesc care a transmis video online (evenimentul a fost considerat neinteresant de către media mioritică). Simona a luptat extraordinar din ambele meciuri care au fost pe muchie de cuțit, aș zice că semifinala a fost cea mai grea. Simona s-a distins printr-un psihic de neamț (lupta consecventa cu sine), nu de roman (basculare intre atitudinea de nuntă/chef și înmormantare).
E un exemplu extraordinar de la o sportivă tânăra despe cum trebuie să lupți în primul rând cu tine. Sporturi mai cotate (de popor) ca fotbalul sau handbalul ar avea ceva de învățat de la Simona.Victoria a dobândit-o în cap, apoi pe teren.”
“Sunt ungur, și nu sunt ipocrit să nu recunosc, că la fotbal nu țin cu naționala lui Pitzi . Asta din cauza mafioților sandu, corleone , becali, am prodan și a altora de acest fel . Dar la celalalte sporturi,totul e ok. Iar fata asta merită mulțumiri, pe lângă respesct, pt că m-a făcut fericit azi, dar și ieri și încă de câte ori în acest an !”
“Cât este de mică ,atât este de valoroasă,bravo Simona,eu te susțin și când pierzi pt că ai arătat lumii cine sunt românii adevărați să fii sănătoasă și norocoasă că valoare ai, experiența se acumulează usor ,ușor și vei câștiga și cu Serena în curand.”
“Mulțumim Simona , pentru că ne faci să părem ca popor mai buni , mai valoroși decât suntem, aici, acasă .”
Copiii acestei țări chiar au mare nevoie de exemple, modele și valori umane de urmat, iar Simona este unul dintre acestea.
Bravo, Simona!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu